Nieuws

Organisatiewijzigingen

Binnen de stichting was het tijd voor verdere professionalisering van de organisatie. Binnen onze stichting was het tijd voor verdere professionalisering van de organisatie. Daarom zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd. Projectleider Monique Verhulst is benoemd tot directeur van de Biënnale Oosterhout. Het bestuur is uitgebreid met enkele bestuursleden én er is een nieuwe voorzitter benoemd.

LEES VERDER

Renovatieproject Appelschuurtje

Eén van de doelstellingen van de Rotaryclub Oosterhout is om maatschappelijke relevante bijdrages te leveren aan de maatschappij. Voor de Biënnale HOOP hebben zij samen met de Bouwschool Breda en het Hanze College Oosterhout het project ‘renovatie Appelschuurtje’ geadopteerd en zijn zij bezig met de uitvoering daarvan.

LEES VERDER

Als je ‘t mij vraagt. . .

In 2017 werd voor de eerste keer in Oosterhout de Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek gehouden. Een ambitieuze ontmoeting tussen drie indrukwekkende historische kloosters en hedendaagse kunst van hoog niveau. In dit najaar volgt de tweede editie met als thema: Hoop.

LEES VERDER

Unieke symbiose in Kloosterdriehoek

De Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek van 12 september tot en met 18 oktober 2020 wordt iets om naar uit te kijken. Curatoren Hendrik Driessen en Rebecca Nelemans hebben zowel het prachtige Oosterhoutse kloostergebied als 20 hedendaagse nationale en internationale topkunstenaars de aandacht gegeven die ze verdienen.

LEES VERDER

Curatoren 2e Biënnale bekend

De tweede editie van de Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek zal plaatsvinden in het najaar van 2020 en wordt samengesteld door de curatoren Hendrik Driessen (tot eind juni 2019 directeur van museum De Pont in Tilburg) en Rebecca Nelemans (zelfstandig curator).

LEES VERDER