Vrijwilligers

Zonder de belangrijke bijdrage van enthousiaste vrijwilligers kan er geen Biënnale bestaan. Het vrijwilligersteam bestaat uit zo’n 120 man. De onmisbare inzet van al deze mensen wordt enorm gewaardeerd.

Ook vrijwilliger worden?

Van 10 juli t/m 15 augustus 2021 vindt in Oosterhout de 2e Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek plaats. Als vrijwilliger ben je een essentieel onderdeel van deze kunstmanifestatie. Zo’n 120 vrijwilligers hebben zich al aangemeld. Daar zijn we erg blij mee, maar we kunnen altijd nog meer enthousiaste vrijwilligers gebruiken om de 2e Biënnale tot een succes te maken.

Wat vragen wij van jou?

Ben je in juli en augustus 2021 minimaal twee dagdelen of één dag per week beschikbaar voor vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op.

Wat voor functies zijn er?

• Dagcoördinator

• Medewerkers infobalie, kaartverkoop en (boeken)winkel

• Gastheren en -vrouwen

• Rondleiders

• Parkeerwachters

Er zijn ook altijd extra handen nodig bij de op- en afbouw van de tentoonstelling en voor het verspreiden van flyers en posters.

Wat krijg je ervoor terug?

Een medewerkersbadge die je gratis toegang geeft tot de tentoonstelling en de events (films, lezingen, concerten). Gratis koffie/thee tijdens je dienst en een gratis lunch als je een hele dag werkt. En niet te vergeten: een fantastisch feestje na afloop van de Biënnale.

Interesse?

Heb je interesse in een vrijwilligersfunctie? Meld je aan door een e-mail te sturen via onderstaande knop. Je hoort dan snel van ons.