PROGRAMMA

1E BIËNNALE KUNST IN DE HEILIGE DRIEHOEK

Het eeuwenoude gebied De Heilige Driehoek in het Noord-Brabantse Oosterhout vormt tijdens de 1e Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek het decor voor hedendaagse kunst, met – in de eerste editie – liefde als thema. Op uitnodiging van curator Guus van den Hout tonen ruim twintig hedendaagse kunstenaars, onder wie Reinoud van Vught, Sam Drukker, Carolein Smit en Aziz Bekkaoui, veelal nieuwe werken, geïnspireerd door de unieke locatie en de rijke historische, religieuze en spirituele tradities. De in totaal circa 150 kunstwerken variëren van schilderijen, fotografie, video, muziek en prenten tot mode, sculpturen en zelfs een geur-installatie. De 1e Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek is de enige grootschalige hedendaagse kunstbiënnale in Europa die kunst en religie nadrukkelijk als uitgangspunt neemt.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa in de Kloosterhoeve, Hoogstraat 82 in Oosterhout en bij de balie van Uitpunt Oosterhout/VVV in Bibliotheek Theek 5, Torenstraat 10 in Oosterhout. 
Zonder extra servicekosten zijn de tickets ook online te bestellen. Klik hier om online uw tickets te bestellen.

PUBLIEKS- EN WEEKENDPROGRAMMA

De 1e Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek biedt naast het bovenstaande ook een uitgebreid publieks- en weekendprogramma aan. 
Voor sommige onderdelen van dit programma dient u van te voren te reserveren en/of een extra kaartje te kopen. 
Klik hier om het uitgebreide programma te bekijken.